Posted on

Hemskolning ledde till ett familjärt tryckeri

En liten familj från St. Paul i Minnesota bestämde sig för att börja hemskola sina barn när dom flyttade till till Chicago. Det kom till att bli den bästa tiden i deras liv. Pappan Jon bestämde sig strax för att starta ett tryckeri som dom nu alla i familjen jobbar på.

Om familjen
När Melissa Eklof som är det enda barnet i familjen gick i femte klass i en liten kristen skola i St. Paul så tog dom sitt bohag och flyttade till staden Chicago i Illinois. Utan att riktigt veta vad dom gjorde så blev hemskolningen och deras tryckeri den bästa tiden i hennes liv.

Pappan i familjen Jon Eklof är en väldigt intelligent man när det kommer till affärer. Han har haft sitt eget företag under hela hans liv. Han har startat företag, varit partners med företag och gjort mycket andra saker inom företagande och affärer. Melissa som haft sin pappa som sin stora idol har gett henne motivation och en vilja att vara ambitiös i affärer hon också.

Mamma Carol Eklof är en kvinna av klass. Hon är den organiserade i familjen och den som styr upp allting med print och profilkläder . Hon är den som driver det administrativa med deras tryckeri. Hon är den som ser till att sakerna håller kvalitén och är högökat över de tryckeri dom kommit att älska så. Hon är också den som ser till att alla ordrar går dit dom ska. På fritiden så skriver hon böcker om kristna romanser.

Melissa som är dottern i familjen älskar människor så hon är den som driver all kundkontakt på deras tryckeri. Hon är en extrovert av rang som gärna tar hand om all service och kontakt. Hon är den som alltid svarar på mailen och det ganska fort också.

Hur deras tryckeri startade
Jon vet väldigt mycket om hur man driver ett tryckeri, han har varit nära olika tryckeri hela hans företagande del av hans liv. Han har en talang för att hjälpa olika tryckeri med idéer som gör att dom sparar massor av pengar på deras tryckeri.

En gång så träffade han en en man på hans tryckeri som var villig att spendera ca 350 000 kr på ett tryckjobb. Jon kom på en plan och visade dom hur dom kunde spara 90% av dom kostnaderna!

För ett tag sedan så startade han ett litet tryckeri i deras hus och började trycka för vänner och bekanta. Resultatet för inknart.se – tryckeri blev gott och dom älskade resultatet som var av hög kvalité. Han hade också så pass bra kunskap om att driva tryckeri så att han kunde hålla priset väldigt lågt vilket så klart kunderna älskade.

Det här är ett mysigt och familjärt tryckeri som alltid kommer att behandla sina kunder rättvist och med mycket service. Att hemskolan ledde till att hela familjen nu driver ett tryckeri kunde dom aldrig föreställa sig för om någon skulle frågat förr.