Posted on

Råd av din webbyrå

När du håller på med din sökmotoroptimering för din webbplats så kommer här lite goda råd som många missar och kanske inte tänker på som så viktiga men allt är av vikt när det kommer till detaljerna i sökmotoroptimering. Det är så du blir riktigt bra på det då vi inkluderar alla små delar i processen.

Semantiska och korrekta webbplatser
När du jobbar med din sökmotoroptimering så vill du ha med CSS och h-taggar. H-taggarna finns när det gäller dina rubriker och många vill gärna applicera sina egna mallar för rubrikerna men att använda de som redan finns i det program du jobbar med underlättar för algoritmerna att rangordna din sida högre. Däremot kan du designa h-taggarna med CSS själv men inte tillverka dom från scratch.

Jobba med titlarna
Alla dina olika sidor på din webbplats har sina egna titletags och när du jobbar med sökmotoroptimering så se till att ha unika titletags för varje sida och ha inte samma ord på varje. Specificera din titletag för vilken sida det handlar om och ha alltid hela meningar så du inte bara skriver massa ord på rad.

Det kan också vara en god idé att ha med ditt företags namn i titeln då och då, vissa anser att det är ett slöseri med utrymme men det kan ge nytta i din sökmotoroptimering med https://stockholmswebbyrå.se.

Till vänster på din hemsida skriver du de viktigaste nyckelorden du har valt ut för din sida för att din sökmotoroptimering ska hittas bäst av sökmotorerna.

Prioritera även innehållet i texten
När man börjar jobba med sökmotoroptimering så vill man gärna göra alla tips så bra som det går och plötsligt kanske man står där med en sida som inte går att navigera sig genom för det bara är en massa nyckelord. Detta är lätt att genomskåda för algoritmerna så det kommer bara göra mer skada än nytta i din sökmotoroptimering så du vill så klart även ha bra texter som är fylliga och unika och som känns bekväma för besökaren att läsa. Detta är en viktig del i sökmotoroptimering och som även kan göra det lite klurigt hur man ska bygga upp en bra text som ändå är grymt optimerad.

Ditt innehåll på din sida
Du vill ju så klart att folk ska navigera sig på din sida på ett bra sätt och då i din sökmotoroptimering så tänk på hur mycket text du har på sidan. Det ska vara korta men bra beskrivande texter, folk vill ofta inte läsa för mycket. Sortera ut det som inte är relevant för din sida egentligen och ta bara det mest relevanta för att lyckas med din sökmotoroptimering.